fbpx
MediaMarkt presenteert: Koningsclubspelen

MediaMarkt presenteert: Koningsclubspelen

Zelf organiseert het Koningshuis een speciaal diner waarbij iedereen die op dezelfde dag als Willem-Alexander jarig is zich kan aanmelden en daarmee kans maakt om aan tafel te mogen schuiven bij de koning. Behoor je niet tot de selectie genodigden die op deze wijze Koningsdag mag doorbrengen, dan heeft MediaMarkt Hoorn wat leuks voor jou.

MediaMarkt Hoorn organiseert donderdag 27 april de Koningsclubspelen. Clubleden van Media Markt Hoorn kunnen meedoen aan in totaal 5 verschillende spellen. MediaMarkt Hoorn organiseert een zeer toepasselijke variant op ezeltje prik: audiokabeltje prik. Je kan meedoen aan de wedstrijd Snel Zuigen; wie van de deelnemers kan het beste zuigen en zuigt binnen een bepaalde tijd het meeste op. Daarnaast mogen wasmachine schieten, telefoon sjoelen en raad de inhoud niet ontbreken op deze Koningsclubspelen. 

Deelname voor clubleden is gratis én je hebt altijd prijs! Wil jij altijd als eerst op de hoogte zijn en en alles weten over deze Koningsspelen? Houd je MediaMarkt Clubmail in de gaten. Ben je nog geen Clublid van MediaMarkt Hoorn, meld je dan gratis aan op www.mediamarkt.nl/club

Media Markt Hoorn is op Koningsdag (27 april) open van 10 – 17 uur.