fbpx
Een reuze keuze voor elke slaapkamer

Een reuze keuze voor elke slaapkamer

Zo vindt u hier kwaliteitsboxsprings, ledikanten, matrassen, bedbodems, kledingkasten, hockers, nachtkastjes dekbedden, kussens en veel bedtextiel. Bestellen kan heel eenvoudig via de webshop, maar nog leuker is het langs komen in de vestiging in Hoorn. Hier krijgt u bovendien een persoonlijk advies en u kunt er heerlijk komen proefliggen.

Bij BeddenREUS kunt u inspiratie en leuke ideeën opdoen en op uw gemak de verschillende typen matrassen of bedbodems vergelijken. Verder helpen gemotiveerde medewerkers u graag met het maken van de juiste keuze en geven ze u een advies op maat.

BeddenREUS kent vijf kenmerken: zij bewijzen dat goede en eigentijdse producten niet altijd duur hoeven te zijn; geven een eerlijk en vakkundig advies; hebben bijna 20 jaar ervaring en expertise opgebouwd in slapen; hebben een ‘niet goed, geld terug’ mogelijkheid, bieden vijf jaar kwaliteitsgarantie en is CBW-erkend.

Hebt u nog meer wensen naast een heerlijke nachtrust? Ook dan BeddenREUS de oplossing. Een hogere instap bijvoorbeeld, het plaatsten van een televisie of over meer gemak in de slaapkamer. Welke wens u ook heeft; BeddenREUS helpt u graag.

Tot slot heeft BeddenREUS ook een gevarieerde collectie kinder- en tienerbedden. Zoek je een prachtig ledikant voor een echte prinses? Of een stoer bed voor echte boys? Bij ons creëer je jouw unieke kinderkamer. Natuurlijk kun je ook voor hoogslapers, halfhoogslapers en stapelbedden bij ons terecht. 

BeddenREUS vindt u op het Hof van Hoorn, van Aalstweg 10b, zie ook www.beddenreus.nl