fbpx
De ElectronicaBeleving komt er weer aan…

De ElectronicaBeleving komt er weer aan…

Bent u benieuwd naar de allernieuwste trends en mogelijkheden op het gebied van electronica en wilt u profiteren van spectaculaire acties? Kom dan langs bij EP:Beerepoot in Hoorn.

Ieder jaar pakt EP:Beerepoot groots uit tijdens dé electronicabeurs van Noord-Holland. En ook nu weer is er van alles te beleven. Uw zintuigen staan centraal, want u kunt de meest recente trends horen, zien, proeven, ruiken én voelen. Adviseurs van EP:Beerepoot en gerenommeerde merken staan klaar om u de nieuwste electronica te demonstreren.

Nieuw! Laat tijdens de ElectronicaBeleving uw messen slijpen en leer snijden als een chefkok. Dankzij een professionele messenslijper zijn uw scharen en messen binnen no-time weer super scherp. Op 24 november kunt u, al vanaf € 3,- per item, uw messen en scharen laten slijpen, golven of kartelen. Of breng uw items deze week al langs en haal ze donderdag weer als nieuw op. U kunt ook gemakkelijk, snel en veilig leren snijden tijdens de gezellige snijtechnieken-workshop. Een expert van Miyabi en Zwilling leert u zondag 27 november de basistechnieken van het snijden. Kijk voor de kosten, tijden en onze speciale kortingsactie op www.epbeerepoot.nl en schrijf u snel in want vol=vol. Altijd al willen racen als een echte F1-courreur? Dan is dit uw kans! Neem plaats in de levensechte F1-simulator. Scheur over het racecircuit van Abu Dhabi en win mooie prijzen.

In de bijlage van deze krant vindt u nog veel meer informatie over alle demonstraties en de spectaculaire aanbiedingen. Kom naar EP:Beerepoot op het Hof van Hoorn.