fbpx
Een showroom vol inspiratie

Een showroom vol inspiratie

Eigenaar Wouter Stam onderschrijft de doelstellingen om van het Hof een bruisend koopcentrum te maken. ‘Door meer samenwerking wordt het Hof nog beter zichtbaar in de regio en kunnen we samen nieuwe acties ontwikkelen.’

In de showroom van Sense Keukens vindt u een aansprekende collectie kwaliteitskeukens, die gekenmerkt wordt door creativiteit en inventiviteit. Keukens die garant staan voor ouderwetse gezelligheid in een modern jasje. Met voor iedere smaak, stijl, maatvoering en budget de perfecte keuken.

De keuken krijgt een steeds belangrijkere rol in de woning. Een warme ontmoetingsplek waar de dag begint en eindigt. Waar wordt gekookt, gegeten, gelachen en geleefd. Het hart van het huis waar alle zintuigen worden geprikkeld. Recentelijk zijn bij Sense de meeste keukens in de showroom vervangen door nieuwe exemplaren. Keukens welke van alle hedendaagse luxe en gemakken zijn voorzien, in mooie opstellingen die u zeker op goede ideeën zullen brengen.

Een negen tot vijf baan of onregelmatige diensten? Een druk gezinsleven of kinderen die overal naar toe moeten? Zoveel mensen zoveel wensen. Sense Keukens heeft daarom ruime openingstijden en is niet alleen geopend van maandag t/m zaterdag, maar ook iedere eerste en laatste zondag van de maand. Tevens is het mogelijk om op afspraak langs te komen op donderdagavond en vrijdagavond. 

Alvast inspiratie op doen? Neem een kijkje op de Facebookpagina van Sense Keukens waar u afbeeldingen vindt van keukens zoals wij deze bij onze klanten geplaatst hebben. Foto’s zowel gemaakt door de monteur na afloop van het plaatsen maar ook foto’s toegestuurd door de trotse bezitter(s) van deze nieuwe keuken. U kunt voor meer informatie ook terecht op www.sensekeukens.nl

Sense Keukens heet u van harte welkom in de inspirerende showroom aan de Dr. C.J.K. van Aalstweg 16 in Hoorn.