fbpx
de Sint en Kerstman kopen hier in!

de Sint en Kerstman kopen hier in!

De ondernemers op Het Hof van Hoorn denken graag met u mee en presenteren juist in deze tijd van het jaar vele interessante cadeau en geschenkideeën. En u weet het, parkeren kan hier gratis en ‘voor de deur’. 

Een korte rondgang bij de verschillende vestigingen maakt duidelijk dat de december maand de ondernemers heeft geïnspireerd tot allerlei acties en speciale aanbiedingen. Zo zijn er tijdens de zondag openstellingen op diverse plekken interessante demonstraties en uiteraard wordt hierbij de inwendige mens niet vergeten. 

Ook Jysk-vestiging speelt voor Sinterklaas. Hier vindt u o.a. vele praktische cadeautjes voor elk budget. En vergeet niet op de afdeling woonaccessoires te kijken. 

Wie nog meer sint en/of kerst geschenken zoekt, moet ook eens lang bij BCC. Ook hier vindt u vele nieuwe producten die vaak voorzien zijn van een extra aantrekkelijk prijskaartje. Bij Factory House draait alles om inspiratie in huis. Leuke woonitems voor gezellige wintermaanden. En alles kunt er gelijk meenemen. En ga voor het betere gereedschap eens langs bij Gamma. Ook hier volop cadeau tips voor elke klusser. Tenslotte presenteert Sport2000 Bouchier de nieuwste wintersport collecties 2016-2017 en kunt u bij eetcafé Sofra ‘M’ aanschuiven voor koffie en veel meer. U leest het, heerlijk winkelen op het Hof, de Sint en de Kerstman weten er alles van.