fbpx
Eetcafé Sofra ‘M rustpunt op het Hof

Eetcafé Sofra ‘M rustpunt op het Hof

Ze hadden 25 jaar een succesvol eetcafé in Purmerend, maar omdat ze in Hoorn woonden, wilden ze graag hier een nieuw eetcafé starten. Bovendien kwamen veel vaste klanten ook al uit Hoorn. Op het Hof werd een prima locatie gevonden. ‘Veel ruimte binnen, een eigen terras en volop gratis parkeermogelijkheden, dat weten onze klanten zeker te waarderen,’ aldus Ismail. 

De royale openingstijden bij Sofra ‘M zorgen er voor dat u hier altijd terecht kunt. Zo is er in de ochtend een uitgebreide ontbijtservice in buffetvorm waar u voor een vaste prijs kunt genieten van o.a. vele soorten kaas en worst inclusief Turkse thee. Tegen het middaguur komen de verschillende lunch arrangementen beschikbaar met o.a. dagverse Turkse broodjes en meer. 

De avond is gereserveerd voor diverse diner mogelijkheden met o.a. verschillende vleesgerechten van de grill, dagverse pizza’s, shoarma, pasta’s en diverse dagschotels. Eén van de specialiteiten bij Sofra ‘M zijn de Calzone gerechten met gekruide kip, kaas en satésaus of met knoflook en tomaat. Verder mag ook de eigen gemaakte Baklava niet onvermeld blijven. 

Eetcafé Sofra ‘M is zeven dag per week geopend van 10.00 tot 22.00 uur. Verder is er een eigen bezorgdienst die in Hoorn vanaf 9,- euro gratis bezorgt. Sofra ‘M is geopend op het Hof van Hoorn, tel. 0229-266665. Op de foto eigenaar Ismail Eski voor zijn nieuwe bedrijfspand.