fbpx
Al ruim tien jaar bewust bewegen

Al ruim tien jaar bewust bewegen

Het maakt niet uit of je traint om je conditie te verbeteren, je spieren te versterken, af te vallen of om gewoon fit te blijven, geen doel is te klein of te groot, te relaxed of te sportief. Elk doel is prachtig, omdat het jouw doel is. Wij gaan je helpen dat doel te halen. Met persoonlijke aandacht en met nog steeds een lage prijs. 

Bewust met je gezondheid bezig zijn? Gezonde voeding maar ook regelmatig sporten is daarbij van essentieel belang. Door te sporten verbeter je je conditie, blijf je op streefgewicht, versterk je je spieren en zal je sneller afvallen. Bovendien heeft sporten een positieve invloed op je geest. Fit For Free biedt je de mogelijkheid om tegen een uiterst scherpe prijs in een gezellige en professionele omgeving aan je gezondheid te werken.

Bij Fit For Free kan je al onbeperkt sporten vanaf € 9,95 per maand. Verder zijn er de Ledendeals waarmee je sportpunten spaart voor iedere keer dat je komt sporten. Deze sportpunten kun je inwisselen en zo korting krijgen op het brede scala producten in de webshop. Fit For Free is verder zeven dagen, bijna 100 uur, per week geopend. De openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag: 07.00 – 23.00 uur, zaterdag & zondag van 09.00 – 16.00 uur. Langs komen kan altijd of kijk ook eens rond op de website www.fitforfree.nl en doe de virtuele rondleiding om een indruk te krijgen.