fbpx
Kraak de Kluis start 6 december…

Kraak de Kluis start 6 december…

De ondernemers van het Hof van Hoorn maken zich op voor een daverende decembermaand. Zo werd onlangs de nieuwe feestverlichting opgehangen en keert vanaf zondag 6 december de uiterst succesvolle Kraak de Kluis actie terug. Dat wordt weer prijzen scoren…

De samenwerking tussen de ondernemers van het Hof van Hoorn verloopt prima. Eén jaar geleden werd besloten om intensief te gaan samenwerken. Er werd een nieuwe website gelanceerd en maandelijks kwam er een special in de weekkrant te staan. Ook werd er gezamenlijke een nieuwe actie bedacht. Al tijdens de eerste editie van de Kraak de Kluis actie, bleek dat de bezoekersaantallen niet alleen op de website sterk stegen maar ook in de winkels.

Een vervolg van de Kraak de Kluis actie kan dus niet uitblijven. Tijdens de laatste vergadering met de ondernemers van het Hof werd dan ook besloten de actie te herhalen.

Meedoen met de Kraak de Kluis actie is eenvoudig. Na aankoop op het Hof van Hoorn ontvangt u een gratis lot met daarop een speciale code. Deze code vult u in op de website www.hofvanhoorn.nl en u ziet gelijk of u in de prijzen bent gevallen. Mooi toch?