fbpx
Nog meer ElectronicaBeleving

Nog meer ElectronicaBeleving

Maak bijvoorbeeld kennis met de uitgebreide pannencollectie van het gerenommeerde merk Demeyere. Of ontdek het hele assortiment aan kookgerei van Le Creuset, een merk dat kwaliteit, design en functionaliteit met elkaar combineert. Ervaar de kwaliteit van de vlijmscherpe messen van Zwilling en Miyabi. De messen van Miyabi maken deel uit van de oeroude traditie van meesters die ooit de beste Japanse zwaarden vervaardigden. 

Maar Danny vertelt u ook graag over het brede assortiment aan keukenapparatuur. Proef de heerlijke sappen bereid met (power)blenders of slowjuicers van merken als Vitamix en Montana. Kunt u niet kiezen tussen een blender of slowjuicer? Danny demonstreert u graag de verschillen. Ontdek ook het design, de kwaliteit en de functionaliteit van de keukenmachines van onder andere KitchenAid en Magimix en de nieuwste keukenaccessoires van Rösle en GEFU. Stuk voor stuk functioneel én ware eyecatchers in de keuken.

U komt toch ook gezellig langs op onze kookafdeling? We heten u graag van harte welkom vandaag, zondag 26 april, op het Hof van Hoorn of in een van onze winkels in Bovenkarspel, Wervershoof en Volendam.