fbpx
Welkom bij Fit For Free Hoorn

Welkom bij Fit For Free Hoorn

Fit For Free biedt je de mogelijkheid om in een gezellige en professionele omgeving aan je gezondheid te werken. Hier kan iedereen tegen een uiterst scherpe prijs gebruik maken van alle topfaciliteiten. Wij bieden, naast professionele begeleiding en een ruim aanbod aan gecertificeerde groepslessen, ook de beste en meest gebruiksvriendelijke fitnessapparatuur van het topmerk Precor. Langs komen kan altijd of kijk ook eens rond op de website www.fitforfree.nl en doe de virtuele rondleiding om een indruk te krijgen.

Fit For Free is zeven dagen, bijna 100 uur, per week geopend. De openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag: 07.00 – 23.00 uur, zaterdag & zondag van 09.00 – 16.00 uur. Verder kun je kiezen uit twee voordelige abonnementsvormen en eventuele aanvullingen. Een Fitness Daluren abonnement is er al voor € 9,95 per maand.

Fit For Free Hoorn is de sportschool met lage prijzen, hoge kwaliteit fitnessapparatuur, gratis professionele begeleiding en de beste sfeer. Je kunt hier verder niet alleen onbeperkt fitnessen, maar ook groepslessen volgen zoals Zumba, BodyPump, Boothcamp, BBB, en Step. Nieuw bij deze vestiging is Yorbody Fysiotherapie.

Lid worden? Dan kun je je eenvoudig online inschrijven of aan de balie van de vestiging. Fit For Free Hoorn op het Hof van Hoorn aan de Doctor C.J.K. van Aalstweg 6B in Hoorn tel. 0900-34 83 67 37 33 of email: 
fitforfree@hofvanhoorn.nl