fbpx
Kookdemonstraties bij EP Beerepoot

Kookdemonstraties bij EP Beerepoot

‘We willen graag de Cookshop verder uitbreiden en er een echte kookstudio/winkel van maken’, vertelt een enthousiaste Danny. ‘Twijfelt een klant bijvoorbeeld tussen een inductie- of keramische kookplaat, ik kan het verschil uitleggen én direct laten zien’. Danny heeft een flinke dosis ervaring als kok, jarenlang werkte hij bij diverse toonaangevende restaurants. Daarnaast is hij actief op het gebied van productontwikkeling in de foodbranche en als Culinair Adviseur.

Danny gaat tevens diverse productdemonstraties, kookdemonstraties, workshops en nog veel meer events bij EP:Beerepoot verzorgen. ‘Veel mensen zijn niet bekend met de vele mogelijkheden die de prachtige apparaten kennen. De mogelijkheden van bijvoorbeeld blenders, slowjuicers of producten van de gerenommeerde merken Magimix en KitchenAid zijn eindeloos. Tijdens workshops of demonstraties laat ik van a tot z zien hoe een specifiek apparaat of meerdere apparaten werken.’

Een workshop over een specifiek apparaat is bijvoorbeeld de Big Green Egg workshop. Danny is gespecialiseerd in het geven van workshops over dit bijzondere kooktoestel voor buiten. De Big Green Egg is een uniek kooktoestel en heeft onbeperkte culinaire mogelijkheden: grillen, bakken, koken, stoven, roken of slow cooking. De workshop is ideaal voor mensen die kennis willen maken met deze mogelijkheden of gezellig een middag willen kokerrellen. Tijdens de workshop komen de werking van het apparaat, het speciale materiaal waarvan deze gemaakt is en praktische tips aan bod. Maar een workshop is geen workshop zonder écht aan de slag te gaan! Iedere deelnemer mag een voor- hoofd- en nagerecht met behulp van de Big Green Egg bereiden. De verschillende technieken komen uitgebreid aan bod. De workshop duurt dan ook de hele middag. Van 11.30 uur tot 17.00 uur zijn we met zijn allen, onder het genot van een drankje, gezellig aan het kokerellen. Dit weekend zijn de eerste Big Green Egg workshops bij EP:Beerepoot Hoorn. Wilt u ook gezellig komen kokerrelen? Via www.epbeepoot.nl kunt u zich eventueel aanmelden.