fbpx
Goed voorbereid op wintersport

Goed voorbereid op wintersport

U vindt hier maar liefst 1200m2 aan wintersportartikelen waarbij alle grote merken vertegenwoordigd zijn. En voor elk budget. Daarnaast kunt het verkoopteam alles vragen over wintersportzaken zoals de meest ideale skischoen of over de veiligheid op de piste. Zondag 25 januari, is de zaak geopend van 12.00 tot 17.00 uur.

De afgelopen weken werden bij Sport Center Bouchier o.a. gebruikt om de wintersportafdeling weer in gereedheid te brengen. De afdeling beslaat dit jaar de gehele bovenverdieping. In de showroom vindt u alle toonaangevende merken én de nieuwste trends op wintersportgebied. Van ski’s tot schoenen. Van helm en skibrillen tot handschoenen. In het ‘Snow Center’ aan de Van Aalstweg staat overzichtelijk een keur aan kwaliteitsschoenen opgesteld van gangbare en gerenommeerde merken als Salomon, Nordica, Head en Atomic. Ook de ski’s van onder meer Fischer, Rossignol en Atomic zijn voor elke doelgroep aanwezig.

De brede wintercollectie bij Sport Center Bouchier biedt voor iedereen de juiste uitrusting voor een veilige skivakantie. Want comfort en protectie worden steeds belangrijker bij de wintersport. Niet voor niets is het verplicht om een helm te dragen in Oostenrijk en Italië. Zonder hoofdbescherming worden kinderen en volwassenen niet meer toegelaten tot de skischolen. Het verkoopteam helpt u graag bij het maken van de juiste keuze. TIP; ook voor onderhoud aan uw ski-uitrusting kunt u bij Bouchier terecht. Veilig skiën begint waxen, slijpen en afstellen. 

Het team van het ‘Snow Center’ bij Sport Center Bouchier is er helemaal klaar voor. Kom ook in de juiste wintersport stemming. Sport Center Bouchier vindt u op Hof van Hoorn tel. 0229-215661.