fbpx

Contactgegevens

Dr. C.J.K. van Aalstweg 11
1625 NV Hoorn
0229-267413

Openingstijden

Koopzondag(en)

Medec wonen en slapen

Medec Wonen en Slapen is een familiebedrijf met meer dan 40 jaar ervaring. Ruim 1000 m2 woonbeleving met een gevarieerd assortiment en aandacht voor klanten. Het team bestaat uit zes enthousiaste professionals. Klanten vertellen wel eens dat Medec de sfeer heeft van een grote huiskamer en zo voelt het ook. U kunt hier heerlijk rondkijken naar de nieuwste trends op woon en slaapgebied en in de shop in shops van Norma en de Toekomst. Eventueel met koffie of thee. Of het nou gaat om slaapkamerkasten op maat, professioneel slaapadvies, relaxfauteuils met het mooiste leer of het volledig inrichten van uw woning. Het team kan u ondersteunen en adviseren en zijn ieder deskundig op hun eigen vakgebied.  Medec is niet voor niets een begrip in Hoorn en omstreken.

Nieuwe collectie accessoires

Medec heeft sinds kort een hele nieuwe lifestyle en accessoires lijn in de winkel van de gerenommeerde merken By-Boo en PTMD. By-Boo en PTMD zijn Nederlandse merken en maken menig interieur compleet. Dit doen ze met gave items die net even anders zijn. Ze spelen in op de huidige woontrends waar ze hun eigen draai aan geven. Hiermee worden veel woonwensen vervult. Of het gaat om dat kleurrijke kussentje voor op de bank, die stoere lamp voor boven de eettafel of een bijzondere vaas, Medec laat je verassen.

Fabrieken in de buurt

Bij Medec hebben ze een voorliefde voor Nederlandse degelijkheid en kwaliteit. De meubels en bedden komen daarom ook grotendeels bij fabrieken uit Nederland of België vandaan. Medec heeft in de afgelopen jaren zeer nauwkeurig meerdere betrouwbare partners naar zich toe getrokken. Dit betekent voor de klant dat de kwaliteit en service altijd van hoogstaand niveau is. Ze zorgen ervoor dat u de beste kwaliteit en service mag verwachten. Omdat de partners zelf uitgekozen worden, ontstaat er een zeer diverse collectie. Als u blij wordt van Medec, dan worden zij dat ook.

Maatwerk

Bij Medec Wonen en Slapen komen regelmatig klanten die elders niet slagen. De collectie is goed uitgebalanceerd. Bent u op zoek naar bijvoorbeeld een tafel, kast of bank in een net iets andere maat, dan kan er in de meeste gevallen voor gezorgd worden dat het wel geleverd wordt. Het gehele team gaat verder waar anderen stoppen.

Bezorging

De bezorging is volledig in eigen beheer. Dit kan betekenen dat uw persoonlijke adviseur uw meubels ook komt brengen. Dit zorgt voor de laatste kwaliteitscontrole bij de klant en dan weten ze zeker dat u tevreden bent met uw product. Er wordt altijd voor gezorgd dat de items bezorgd worden wanneer het u uit komt. Ook hierin is Medec zeer flexibel.