fbpx

Contactgegevens

Dr. C.J.K. van Aalstweg 6A
1625 NV Hoorn
0229-769125

Openingstijden

In januari 2024 op zondag gesloten

Koopzondag(en)

Keukensale Hoorn

Keukensale.com is vertrouwde naam in keukens, keukenapparatuur, tegels, werkbladen en keukenaccessoires. Onze winkels bieden Duitse topkwaliteit keukens en A-merkapparatuur aan, gegarandeerd voor de laagste prijs.

Bij ons zijn de prijzen helder en transparant. Geen vermoeiende onderhandelingen over kortingen, maar direct de laagste prijs. Daarbij uiteraard deskundig advies en persoonlijk contact; want de eigenaar is zelf ook altijd in de winkel aanwezig.

Wij hebben mooie en verzorgde showrooms met diverse keukenopstellingen die aan u de laatste trends en modellen op keukengebied tonen. Ook maken wij gratis een 3D ontwerp voor u en komen wij bij u thuis om uw keuken netjes voor u in te meten. Onze keukens worden direct geleverd vanuit Duitsland en vakkundig gemonteerd door speciaal geselecteerde montagebedrijven uit de regio. U wordt dus volledig ontzorgd!

Keukensale.com behoort tot de Sanisale.com-groep, een landelijke franchiseformule met meer dan 70 winkels, welke onder meer (A)-merken sanitair, tegels en aanverwante artikelen aanbiedt tegen bodemprijzen.

Zie voor onze aanbiedingen onze website www.keukensale.com