fbpx

Contactgegevens

Dr. C.J.K. van Aalstweg 12C
1625 NV Hoorn
0229-212439

Openingstijden

Koopzondag(en)

JYSK Hoorn

Completer kan haast niet
JYSK begon ruim dertig jaar geleden met de verkoop van matrassen. Tegenwoordig kunt u bij JYSK Hoorn terecht voor een breed assortiment aan producten. Jysk is hiermee een meubelzaak in Hoorn met een compleet assortiment. Met de meest mooie matrassen, dekbedden, kussens, meubels en bed- en badkamertextiel. Bij JYSK Hoorn gaat het niet om pakken en meenemen, maar betrouwbaar advies van de vakkundige interieuradviseurs die er in de showroom ook echt zijn voor de klant. Jysk Hoorn is hiermee de complete woonwinkel in Hoorn.

Selectief & milieubewust
Door de mondiaal geziene grootte van JYSK Hoorn is het mogelijk grootschalig en uiterst selectief in te kopen. Dat garandeert kwaliteit voor scherpe prijzen. Ook werkt JYSK Hoorn zeer milieubewust. De keuze voor Fairtrade en FSC bij de inkoop van producten is daar een belangrijk onderdeel van. Kortom, een eigentijdse woonwinkel die helemaal past in het duurzame gedachtegoed van steeds meer mensen.

Over JYSK
JYSK – spreek uit ‘Juusk’ – opende in 1979 de eerste winkel in het Deense Aarhus. In dit Scandinavische land verwijst ‘JYSK’ naar alles wat of iedereen die afkomstig is van het schiereiland Jutland. Het woord wordt vaak geassocieerd met bescheidenheid, degelijkheid en eerlijkheid. JYSK zelf staat voor betrouwbaarheid en ‘een deal is een deal’. De gans in het logo verwijst naar dons en veren in de dekbedden en kussens. Inmiddels telt het bedrijf ruim 1700 JYSK winkels in 34 landen, tot Canada en China aan toe.

JYSK: alles voor de slaapkamer, badkamer, woonkamer, kinderkamer en voor kantoor, raam, buiten en overige inrichting.