fbpx

Contactgegevens

Dr.C.J.K. van Aalstweg 8A
1625 NV Hoorn
0229-855707

Openingstijden

Koopzondag(en)

Jumper de diersuper

Alle huisdierenbaasjes in en rondom Hoorn zijn van harte welkom bij Jumper Hoorn! Hier zijn wij hét voordelige adres voor diervoeding en dierbenodigdheden. Met ons grote assortiment en onze brede vakkennis kun je hier gerust shoppen voor jouw liefste huisdier(en). Bij ons is het namelijk elke dag dierendag!

Ons assortiment
Ieder huisdier is uniek en heeft behoefte aan specifieke voeding en accessoires. Daarom vind je voor heel veel verschillende soorten huisdieren de beste artikelen. Denk aan producten voor honden, katten, knaagdieren, konijnen, vogels, vissen en reptielen. Ons aanbod varieert van exclusieve premiummerken tot de bekende supermarkt- en huismerken. Uiteraard tegen vaste lage prijzen! Ook op het gebied van dierbenodigdheden hebben wij een ruime keus. Benieuwd naar ons brede aanbod? Kom dan gerust eens langs in onze winkel, of neem contact met ons op bij eventuele vragen. Je bent van harte welkom bij Jumper Hoorn!

Aquariumafdeling
Naast het gebruikelijke huisdierenassortiment, vind je in onze winkel (al zeggen we het zelf) een prachtige aquariumafdeling. Hier kun je onze prachtige zwemmende exemplaren bewonderen en natuurlijk aanschaffen. Daarnaast vind je uiteraard de mooiste aquaria voor jouw vissen en de mooiste accessoires om hierin te plaatsen. Onze medewerkers en hun enthousiasme staan graag voor je klaar om alles te vertellen over onze aquaria en accessoires!

Huisdier van de maand
Omdat wij fan zijn van onze klanten, hebben we iets leuks in onze winkel: Huisdier van de maand. Via onze Facebookpagina kun je de leukste foto van jouw huisdier insturen, waarmee je elke maand kans kunt maken op de felbegeerde titel van “Huisdier van de maand”, én een goedgevulde goodiebag (inclusief waardebon) kunt winnen!

Wil jij meedoen aan onze huisdier van de maand? Dat kan op onze Facebookpagina:
www.facebook.com/Hoorn.Jumper