fbpx

Contactgegevens

Dr. C.J.K. van Aalstweg 6
1625 NV Hoorn
0229-218135

Openingstijden

Koopzondag(en)

GAMMA Hoorn

Alles op het gebied van Doe het Zelf
U kunt bij GAMMA Hoorn, dé bouwmarkt in Hoorn, terecht voor de meest uiteenlopende artikelen die in en om het huis worden gebruikt. Bent u bezig met een verbouwing of heeft u plannen daartoe, dan kunt u bij ons terecht voor alles op het gebied van bouwmaterialen, verf, GAMMA krijtverf, hout, sanitair, gereedschap, ijzerwaren en ga zo door! Bent u van plan te gaan schilderen? Verf kunnen wij voor u mengen in alle soorten en kleuren. GAMMA Hoorn heeft o.a. Flexa, GAMMA en Historverf die we allemaal op kleur kunnen maken voor u. Alle mogelijke kleuren verf bij GAMMA! Bent u op zoek naar een nieuwe keuken of enkel nieuwe keukenkastjes? GAMMA Hoorn heeft het voor u!

Op de houtafdeling vindt u een grote keus aan diverse soorten bouw hout en plaatmateriaal en uiteraard hebben we een eigen zaagafdeling waar we alle plaatmateriaal voor u op maat kunnen zagen. Ook hebben we een grote keuze in laminaat en houten vloerdelen en natuurlijk de bijbehorende bevestigingsmaterialen en plinten.

Elektra en sanitair
Op onze elektra- en verlichtingsafdeling vindt u alles op het gebied van moderne verlichting voor zowel binnen- als buitengebruik. Uiteraard verkopen wij vele soorten kabels en draden en veel schakelmateriaal, zoals bijvoorbeeld dimmers voor verschillende toepassingen.

Wij hebben ook een ruime keuze in sanitair en sanitair accessoires en vanzelfsprekend hebben we ook het benodigde aansluitmateriaal zoals pvc-buizen en allerlei koppelingen.

Bouw- en tuinartikelen
Voor de verwende verbouwer heeft GAMMA Hoorn bouwmaterialen op voorraad. Zoals gipsplaten, cement, betonmortel enzovoort. Natuurlijk verkopen we ook het bijbehorende gereedschap. Ook voor de tuin hebben we een ruim assortiment aan hardhouten en geïmpregneerde tuinschermen, hekjes en palen en in het voorjaar en in de zomer vindt u bij ons een trendy assortiment tuinmeubels en andere artikelen voor in de tuin, zoals bijvoorbeeld prachtige betonnen barbecues.

Voordeelpas
Voor de vaste klanten is er de GAMMA Voordeelpas die u gratis krijgt en die bij iedere aankoop vanaf €25,- recht geeft op een kortingscoupon van minimaal €1,- die u bij een volgende aankoop weer in kunt leveren. Tevens is het zagen gratis en zijn er regelmatig andere voordeelpasaanbiedingen. Heeft u nog geen voordeelpas, vraag die dan snel aan bij GAMMA Hoorn!

Deskundig advies
Zoekt u een bouwmarkt waar u terecht kunt voor al uw “doe het zelf” aankopen dan bent u bij GAMMA Hoorn aan het juiste adres. Ons personeel staat u graag deskundig en vriendelijk te woord. Al uw bouwmaterialen in Hoorn vindt u bij GAMMA Hoorn!
Kijk op de website, facebook.com/GAMMAhoorn of in onze GAMMA folder voor de actuele aanbiedingen bij GAMMA Hoorn. Ook vindt u daar alles over de openingstijden van de bouwmarkt en de koopzondag openingstijden.