fbpx

Contactgegevens

Dr. C.J.K. Van Aalstweg 8
1625 NV Hoorn
0228-854013

Openingstijden

Koopzondag(en)

Fietsenstunt.nl

Experience Store met 2500 m2 fietsplezier!

De grootste fietsenwinkel van Hoorn is de Fietsenstunt Experience Store met twee verdiepingen boordevol fietsplezier. Hier vindt u een uitgebreide collectie van de bekende kwaliteitsmerken. Van innovatieve e-bikes tot betrouwbare stadsfietsen en van hippe transportfietsen tot stoere kinderfietsen. Naast het uitgebreide aanbod kwaliteitsfietsen, kunt u hier natuurlijk ook terecht voor de juiste onderdelen en accessoires voor uw fiets. De ervaren fietsspecialisten staan 6 dagen per week voor u klaar om u het juiste advies te geven. Zo zorgen wij dat u de juiste keuze maakt en verzekerd bent van zorgeloos fietsplezier.

Ook kunt u in de winkel terecht voor vakkundig onderhoud en reparaties. Vaak al klaar terwijl u wacht onder het genot van een kopje koffie. Op werkdagen is de winkel van 07.00 uur geopend, zodat de fiets ook gebracht kan worden voordat de school- of werkdag begint. Ontdek de unieke fietsbeleving en breng een bezoekje aan de Fietsenstunt Experience Store!

Ton Lakeman (eigenaar Fietsenstunt.nl): “Wat wij erg belangrijk vinden, is dat wij niet zozeer fietsen verkopen, maar fietsbeleving. Fietsplezier, daar draait het wat ons betreft om. We streven altijd naar een 100% tevreden klant en zijn daar als bedrijf helemaal op gefocust. Men moet niet alleen bij ons kopen vanwege de prijs want wij hebben meer te bieden. Zoals een eerlijke en onafhankelijke advisering, vakmanschap en uitstekende service.”