fbpx

Contactgegevens

Dr. C.J.K. van Aalstweg 5b
1625 NV Hoorn
0229-820395

Openingstijden

 

Koopzondag(en)

Dorcas Winkel

Hier kunt u terecht voor leuke tweedehands artikelen van prima kwaliteit. Kom gezellig eens langs en ontdek de sfeervolle inrichting van de winkel met laag geprijsde artikelen.

Winkelen voor het goede doel
Dorcas Winkel Hoorn is onderdeel van Dorcas, een internationale organisatie voor ontwikkelingssamenwerking. De opbrengst van de winkel gaat naar projecten van Dorcas in Oost-Europa en Afrika.

U vindt in de winkel meubels, een uitgebreide kledingafdeling, een boekenafdeling, een speelgoedafdeling en vele andere leuke en praktische artikelen voor huis en tuin. Ook is er een uitgebreide elektronica afdeling.

Vrijwilligers
Alle Dorcas winkels worden geheel gerund door enthousiaste vrijwilligers. Dit zorgt voor een positieve sfeer in de winkel. Bovendien blijft er zo een maximaal bedrag over voor het goede doel.

Lijkt het u iets om als vrijwilliger bij Dorcas Winkel Hoorn aan de slag te gaan, ga dan even langs tijdens openingstijden.

Goederen inleveren en laten ophalen

Goederen kunnen tijdens openingstijden worden ingeleverd, maar ook op vrijdagochtend van 10.00 – 12.30 uur. Heeft u te veel om zelf te vervoeren? Neem dan contact op via 0229-820395. Op donderdagen kunnen goederen, na afspraak, opgehaald worden.