fbpx

Contactgegevens

Dr. C.J.K. Van Aalstweg 7C
1625 NV Hoorn
0229-215661

Openingstijden

Koopzondag(en)

Bouchier Sport

Bij Bouchier Sport Center vindt u op maar liefst 2800 m2 alles op het gebied van voetbal, tennis, hockey, fitness, hardlopen, wandelen, zwemmen, golf, wintersport, sport&spel en vrije tijdskleding.

Het uitgangspunt is een breed assortiment, maar voorop staan uiteraard service en advies. De medewerkers staan,7 dagen per week, paraat om u van dienst te zijn!

Aandacht & Kwaliteit

Aandacht en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. De producten en collecties worden altijd met zorg uitgekozen zodat we meegaan met de trends en behoeftes waar de klant naar zoekt. Mocht er iets mankeren aan de gekochte producten, dan kan men altijd terugkomen zodat we samen naar een geschikte oplossing kunnen zoeken.

Daarnaast bieden we ook verschillende services aan zoals een hardloopanalyse, 24-uur bespanservice en clubfitting voor golfclubs. Het hele jaar door zijn er vele leuke acties. Zo is er standaard voor elke klant het spaarsysteem. Bij iedere 15 euro die je uitgeeft, spaar je een punt. Bij 25 punten krijg je tientje korting. En dit zonder klantenpasje!

Kijk voor meer info op:

www.bouchiersc.nl

Reserveer hier uw shopafspraak