fbpx

Contactgegevens

Dr. C.J.K. van Aalstweg 10 A
1625 NV Hoorn
0229-27 18 84

Openingstijden

Koopzondagen: geopend

Beter Bed Hoorn: gespecialiseerd en eerlijk advies

De slaapadviseurs van Beter Bed Hoorn zijn klantgericht en helpen je met enthousiasme en humor. En dat werpt zijn vruchten af: klanten roemen onze gunfactor. Uiteraard helpen wij je ook met een eerlijk en deskundig advies in je zoektocht naar een nieuw bed, ledikant, boxspring, matras of meubelen voor jouw slaapkamer. Hoewel je bij Beter Bed Hoorn onze eigen merken vindt – B Bright, Maxi, Kårlsson, Beter Bed Basic en Beter Bed Select – zijn wij ook gespecialiseerd in advies over alle M line, Wave, Emma en TEMPUR® producten.

Bij onze beddenwinkel in Hoorn geven we je goed en eerlijk advies over al onze producten. Ben je toe aan een nieuw bed, kussen of matras? Of wil je gewoon een keertje in onze beddenwinkel in Hoorn komen kijken om inspiratie op te doen? Kom dan gerust langs bij dé beddenwinkel van Noord-Holland!

Beter Bed Hoorn vind je op Hof van Hoorn nabij de A7 (afslag 8). Parkeren is gratis en kan bij ons voor de deur. De koffie staat altijd voor je klaar. In ons pand is een lift aanwezig.