fbpx
Thuisin; interieuradvies

Thuisin; interieuradvies

Wilt u een interieur volgens de nieuwste trends? De stylisten van Thuisin volgen ze en kunnen u daar graag in meenemen. Of gaat u voor een tijdloos interieur en wilt u design klassiekers combineren maar is het een hele uitdaging om een stijlvolle vloer of behang te vinden?

Inspiratie
In de showroom ziet, voelt en beleeft u het ruime assortiment aan collecties verf & behang, vloeren, raamdecoratie en gordijnen. Van goede en hoogwaardige merken, volop keuze dus als het gaat om kwalitatieve producten.

Voordelen
Vanaf de eerste oriëntatie tot en met de uiteindelijke uitvoering voorziet Thuisin u van styling advies. En dat advies gaat ver, van tips over welke kleur gordijnen past bij uw cognac kleur bank tot de laatste trends op het gebied van verf, behang en akoestische wandpanelen. Dat is onderdeel van de service en hiermee garanderen ze, dat uw nieuwe aanschaf precies past op de plek en in uw interieur. Kom ideeën opdoen bij Thuisin op het Hof van Hoorn!

Dr. C.J.K. van Aalstweg 8E, T. 0229-247459, www.thuisin.nl