fbpx
Beter Bed; dé zomer must-haves

Beter Bed; dé zomer must-haves

Geniet van de zomerse temperaturen, lange dagen en zwoele avonden. Maar wanneer u in bed ligt, kan de hitte misschien een probleem zijn. Gelukkig is er de perfecte oplossing voor u: het Bamboe zomerdekbed. Dit dekbed is speciaal ontworpen om u koel en comfortabel te houden tijdens warme nachten.

Het Bamboe zomerdekbed is gemaakt van viscose uit bamboevezels, waardoor het licht en luchtig aanvoelt. De bamboevezels hebben een uitstekende ademende werking en nemen twee keer zoveel vocht op als katoen, waardoor u een fris slaapklimaat ervaart zonder klam aan te voelen. Bovendien heeft bamboe natuurlijke antibacteriële eigenschappen, wat bijdraagt aan een hygiënische slaapomgeving.

Met warmteklasse 4 is het Bamboe zomerdekbed perfect geschikt voor warme zomernachten. Het is precies gevuld met het juiste gewicht om u niet te warm te laten worden, zodat u comfortabel kunt blijven slapen. 

Of u nu op zoek bent naar verlichting tijdens de zomermaanden of het hele jaar door last heeft van warme nachten, het Bamboe zomerdekbed en andere bamboe beddengoedopties bieden u een natuurlijke en comfortabele oplossing voor een goede nachtrust.

Dr. C.J.K. van Aalstweg 10A T. 0229-271884 www.beterbed.nl