fbpx
Profijt Meubel; voor de beste deals

Profijt Meubel; voor de beste deals

Bent u op zoek naar een snelle en voordelige manier om uw interieur in te richten? Dan is dit het moment om te profiteren van de hoge kortingen op showroommodellen bij Profijt Meubel Hoorn! Bovendien kunt u de showmodellen en voorraadmodellen direct mee naar huis nemen, zodat u snel kunt genieten van uw nieuwe aankoop.

Bij Profijt Meubel vindt u de nieuwste interieurtrends en praktische meubeloplossingen voor elke ruimte. Het ruime assortiment aan kasten, dressoirs, fauteuils, stoelen en banken, gemaakt van diverse materialen, stoffen en leer, biedt eindeloze mogelijkheden om uw interieur naar wens aan te passen. En het beste van alles? Veel van onze meubelen kunnen volledig naar uw keuze gestoffeerd worden, zodat u de kleuren en stoffen gemakkelijk op elkaar kunt afstemmen. Als u nog niet helemaal zeker bent, staan onze deskundige medewerkers altijd klaar om met u mee te denken en u te inspireren.

Wacht niet langer en breng een bezoek aan de winkel in Hoorn en ontdek de slimme keuzes tijdens de SALE. Profiteer van de beste deals en geef uw interieur een voordelige upgrade.

Dr. C.J.K. van Aalstweg 8C, T. 0229-285190, www.profijtmeubel.nl