fbpx
Profijt meubel; Sale is begonnen

Profijt meubel; Sale is begonnen

Heel veel artikelen zijn nu extra aantrekkelijk geprijsd want de sale is begonnen bij Profijt meubel in Hoorn. Dit geld voor een grote collectie meubelen waaronder veel banken. In allerlei opstellingen en maatvoeringen zijn deze leverbaar. Met een ruime keuze uit de Profijt stoffencollectie.

Profijt meubel heeft ook een grote variatie aan woonprogramma’s. Momenteel zien we de nieuwe trend van melamine programma’s. Een materiaal welke tegen een stootje kan en gemakkelijk is in onderhoud. Daarnaast is er een ruime collectie massief houten woonprogramma’s in mango hout leverbaar in de kleur bruin of zwart. Ook is er een ruime keuze in eetkamertafels welke in rond, ovaal of rechthoek leverbaar zijn en in diverse maten en kleuren. Voor bijpassende eetkamerstoelen kun je ook terecht bij Profijt Meubel. Profijt Meubel heeft veel uit voorraad leverbaar waardoor je direct kunt genieten van je nieuwe aankoop. Veel artikelen zijn nu in de sale. Deze artikelen zijn nu extra in de aanbieding en kun je direct meenemen. Kom daarom snel langs want met de aanbiedingen geldt op=op.

2e kerstdag zijn wij geopend van 12.00-17.00 uur en staat het Profijt meubel team voor je klaar om je te adviseren bij al je woonwensen.

Profijt Meubel Dr. C.J.K. van Aalstweg 8-C T. 0229-285190 www.profijtmeubel.nl