fbpx
EP: Beerepoot; Beleef dé koffie-sensatie

EP: Beerepoot; Beleef dé koffie-sensatie

EP:Beerepoot is officieel dealer van Jura espressomachines. Dat betekent dat wij alleen Nederlandse Jura modellen verkopen en altijd optimale service, 25 maanden garantie, garantie-afhandeling door Jura en Professionele ondersteuning bieden.

Een breed scala aan Jura-machines staat bij EP:Beerepoot presentatie klaar! Zo kunt u niet alleen de machine zien, maar ook de materialen voelen en de verse koffie ruiken. Gebruikt u de machine privé of zakelijk? Wij adviseren u graag! Ook kunt u bij ons terecht voor de Jura accessoires. Om extra lang van uw Jura espressomachine te kunnen genieten, kunt u bij EP:Beerepoot ook terecht voor de onderhouds- en reinigingsmiddelen van Jura en bieden we ook professionele onderhoudsbeurten aan.

Bent u op zoek naar échte verse koffiebonen? Maak kennis met de welbekende bonen van EP:Beerepoot. Dankzij diverse roasts, vindt u gegarandeerd de smaak die bij u past; van milde tot extra sterke koffiebonen. EP:Beerepoot biedt nog vele andere soorten koffiebonen, verkrijgbaar in verpakkingen van 500 of 1000 gram.

Beleef de koffie-sensatie samen met EP:Beerepoot. We verwelkomen u graag, de koffie staat voor u klaar!

Dr. C.J.K. van Aalstweg 16B T. 0229-502420 www.epbeerepoot.nl