fbpx
Swiss Sense Hoorn;  heerlijk slapen

Swiss Sense Hoorn; heerlijk slapen

Van boxsprings, matrassen, toppers, beddengoed, bedbodems en anders accessoires voor uw slaapkamer.

Een mens doet heel veel op een dag, denk daar maar eens over na! Bijvoorbeeld werken, de kinderen, studie, boodschappen, het huishouden, door de drukte gaat de dag ook nog eens snel voorbij. Om toch te zorgen dat u niet vermoeid raakt is een goede nachtrust heel belangrijk. Daarom is een goed bed heel fijn en zorgt ervoor dat u elke dag weer vrolijk en fit op staat. Swiss Sense biedt diverse extra opties die uw nachtrust bevorderen, bijvoorbeeld de comfortabele matrassen met een hele hoge garantie. Maar ook een goed hoofdkussen en juist beddengoed maakt een bed pas goed af. Iedereen ervaart zijn nachtrust op een andere manier dus om het juiste bed te kopen of matras, laat u dan eerst goed adviseren door de adviseurs van deze bedden speciaal zaak, lekker slapen begint bij Swiss Sense. Gratis parkeren en bezoeken van de winkel onder RIVM voorwaarden.

Dr.C.J.K.van Aalstweg 10D. T. 0229-210973 www.swisssense.nl