fbpx
Sanidirect Hoorn;  Alles voor in uw badkamer

Sanidirect Hoorn; Alles voor in uw badkamer

Bij Sanidirect is alles te vinden om uw badkamer te vernieuwen of te verfrissen. In de showroom bij Sanidirect staan maar liefst 14 complete badkamers voor u klaar, zeker de moeite waard om een bezoekje te brengen.

Veel verschillende stijlen  zijn er te vinden in de showroom van Sanidirect in Hoorn. U kunt kiezen uit moderne badkamers tot landelijke badkamers. Voor iedere smaak is hier wel wat te koop. Wilt u alleen uw badkamer accessoires vernieuwen of bent u op zoek naar een nieuwe en juiste kraan, laat u dan adviseren bij Sanidirect door de adviseurs, zij staan graag voor u klaar. Het is hier mogelijk om voor elk budget een perfecte badkamer of toilet samen te stellen. Kom langs en kijk samen met de adviseurs van Sanidirect welke keuzes het beste bij u past. U kunt hier gratis parkeren voor de deur. U kunt ook altijd een afspraak maken. De winkel is open volgens de normen van het RIVM.  Tot ziens bij Sanidirect!

Dr.C.J.K. van Aalstweg 10c. T. 0229-768996. www.sanidirect.nl