fbpx
Right Wash Hoorn;  Mooi weer en een schone auto

Right Wash Hoorn; Mooi weer en een schone auto

Bij Right Wash Hoorn kunt u uw auto gemakkelijk, snel en vlekvrij laten wassen inclusief een goede service.

De experts staan voor u klaar en zodra u uw wasprogramma heeft aangegeven start uw programma. Het spoelen van de auto gebeurt handmatig om moeilijk te bereiken plekken rondom uw auto goed schoon te spuiten. Hierna wordt u begeleid naar de wasstraat en zodra u op de transportband staat hoeft u zelf niks meer te doen. Right Wash biedt een groot aantal bogen en modules voor de juiste autoverzorging zoals wielspoeling, extra borstels, polijstboog, massagemodule, spoeling met regen effect, textieldroger en nog veel meer. Het wassen is hier met Osmosewater, dit zorgt ervoor dat uw auto zonder zemen vlekvrij opdroogt.  Osmosewater is water met ‘niks’, hier zijn alle mineralen zoals kalk, ijzer, magnesium, zout, uitgefilterd. Na het wassen van uw auto kunt u gratis in de overdekte hal uw auto stofzuigen. Elke dag geopend ook op zondag… dus heeft uw auto een juiste wasbeurt nodig kom dan langs bij Right Wash.

Dr.C.J.K.van Aalstweg 6C. T. 0229-291691 www.rightwash.nl