fbpx
Leen Bakker Hoorn;  Alles voor uw tuin

Leen Bakker Hoorn; Alles voor uw tuin

Bij Leen Bakker kunt u diverse toonaangevende merken kopen van tuinsets en in vele verschillende varianten. Alle tuinsets zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en veel zijn onderhoudsarm en weerbestending. Ook verlichting, wind kandelaars of tuinhaarden, alles om uw tuin of balkon sfeervol te maken is hier te vinden.

U kunt kiezen uit houten tuinmeubelen met verstelbare stoelen. Luxe fauteuils van Wicker. Tuinsets van een hoogwaardig kunststof. Fijne ligbedden om heerlijk te relaxen. Ook het merk Le Sud is hier te vinden, dit merk bied verschillende eigentijdse tuinsets, met een comfortabele zit, zeer mooie en een hoge kwaliteit. Er is bij Leen Bakker een grote keuze aanwezig en voor ieder wat wils voor een fijne prijs. Ook een ruime keuze aan stoelkussens in moderne kleuren en designs. U ben van harte welkom om te komen proefzitten, of de mooie loungesets te bewonderen. U kunt voor de deur gratis parkeren en de winkel  is geopend volgens de voorschriften van het RIVM.

Dr.C.J.K.van Aalstweg 15. T. 0229-266077. www.leenbakker.nl