fbpx
Kwantum Hoorn;  Genieten van uw tuin

Kwantum Hoorn; Genieten van uw tuin

Hier krijgen we weer positieve energie van en willen we weer genieten van het buitenleven. Bij Kwantum kunt u alles vinden voor uw balkon of tuin. Leuke artikelen voor kleine prijsjes. Artikelen om uw tuin of balkon sfeervoller te maken zodat u nog meer gaat genieten van het buitenleven.

Zoekt u nieuwe meubels voor in uw tuin of op uw balkon dan is er een ruime keuze bij Kwantum aan stoelen, tafels of bankjes te vinden.  Mooie parasols om een schaduwrijk plekje te creëren. Leuke kleurrijke plantenpotten, schutting plantenbak hangers, mooie buitenlampen, sunshine kussens. Maar natuurlijk zijn er bij de Kwantum nog veel meer artikelen te koop. Van vloeren tot raambekleding. Maar ook bankstellen, stoelen, eettafels, lampen, accessoires voor in de badkamer vindt u hier voor een fijne prijs!  Verschillende stijlen van verlichting, kandelaars of iets moois voor aan de wanden. Kom gezellig langs, het parkeren is gratis op het Hof van Hoorn. Geopend volgens de normen van het RIVM.

Dr.C.J.K.van Aalstweg 12A. www.kwantum.nl