fbpx
Jumper Hoorn;  Ruim assortiment

Jumper Hoorn; Ruim assortiment

Bij Jumper kunt u terecht voor alle verzorging van vele soorten dieren, uw huishuisdier.  

Jumper is een ruime winkel met veel keuzes voor uw geliefde huisdier. Door de ruime winkel kan er  een compleet assortiment worden aangeboden met diervoeding en dierbenodigdheden. Voor elk huisgenootje is er wel wat te koop. Het assortiment varieert van exclusieve premiummerken tot bekende supermarktmerken en natuurlijk de huismerken. Altijd tegen vaste lage prijzen. Bent u op zoek naar wat luxere dierbenodigdheden dan heeft Jumper dit ook voor uw huisdier te koop.  Loop eens binnen in de ruime en overzichtelijke winkel op het Hof van Hoorn en laat u verrassen. Jumper hanteert altijd scherpe prijzen, zowel voor de bekende A merken als de merken Devotion, Bianco en Topper.

Jumper volgt de ontwikkelingen omtrent het coronavirus op de voet, de deuren van de winkel blijven geopend maar wel met een verscherpt hygiëne protocol zoals pinnen in plaats van met contant geld betalen en gepaste afstand van 1.5 meter.

Dr.C.J.K. van Aalstweg 8A. T. 0229-855707 www.jumper.nl