fbpx
Beddenreus Hoorn;  De beddenwinkel in Hoorn

Beddenreus Hoorn; De beddenwinkel in Hoorn

Hier in de winkel kunt u bedden uitproberen en vergelijken. En wilt u persoonlijk advies en uitleg dan staan de slaapadviseurs van Beddenreus voor u klaar.

Ieder lichaam vraagt om een ander bed. Daarom is het heel belangrijk om wat testen te doen en u goed te laten adviseren voor u een nieuw bed aanschaft. Bij Beddenreus zijn de bedden, matrassen, lattenbodems van goede kwaliteit. Tevens is er een ruim aanbod bij Beddenreus van slaapkamer meubels, kledingkasten, hockers en nachtkastjes. Goede kwaliteit dekbedden, kussens en vele soorten beddengoed.

Voor een kleiner budget is bijvoorbeeld de bedden collectie van Smart zeer geschikt. Dit zijn trendy boxsprings, degelijke matrassen en divers bed textiel van prima kwaliteit. Combineer een bed met een fijn kussen en een heerlijk dekbed, hoeslaken en molton en uw nachtrust is compleet en is zoals een nachtrust hoort te zijn. Goed slapen hoeft niet duur te zijn. U ben van harte welkom in de beddenspeciaalzaak en de adviseurs staan voor u klaar. Geopend volgens de RIVM voorwaarden, ruime en gratis parkeergelegenheid aanwezig.

Dr.C.J.K.van Aalstweg 10B. T. 0229-504742.

www.beddenreus.nl