fbpx
Sanidirect; alles voor uw badkamer

Sanidirect; alles voor uw badkamer

Veel mensen willen met positiviteit het nieuwe jaar in en nemen zich voor om ook in hun huis het een en ander te gaan vernieuwen of aan te passen. Daar hoort ook een badkamer bij. Bij Sanidirect vindt u alles wat u nodig heeft voor in uw droom badkamer. Uw badkamer waar u zich heerlijk thuis voelt en lekker in kunt ontspannen, ingericht zoals u het wilt. 

In de showroom van Sanidirect staan maar liefst 14 complete badkamers. Voor de juiste inspiratie is een bezoekje aan deze showroom een echte aanrader! U vindt hier gegarandeerd het product waar u naar op zoek bent. Verschillende badkamerstijlen, landelijk, modern, strak, kleurrijk,  echt voor ieder smaak is hier een mooie badkamer te vinden of nieuwe toilet. Sanidirect houdt ook rekening met verschillende portemonnees, zodat het voor iedereen mogelijk is om de mooiste badkamer te hebben. Kom langs en bekijk de showroom bij Sanidirect. Heeft u vragen dan staan de adviseurs van Sanidirect voor u klaar en helpen u graag verder om te vinden wat u zoekt. Tot ziens bij Sanidirect Hoorn.

Sanidirect, Dr.C.J.K.van Aalstweg 10c, Hoorn. T. 0229-768996. www.sanidirect.nl