fbpx
RightRent & RightWash; voor uw gemak

RightRent & RightWash; voor uw gemak

Dit is prioriteit nummer 1 bij RightRent en RightWash! Heeft u vragen over mobiliteits of vervoersvragen dan bent u hier van harte welkom. Tevens biedt RightWash een prachtige wasstraat om uw auto in deze barre tijden van het slechte weer goed te laten schoonmaken.

Met de nieuwste apparatuur en de juiste zorg van experts wordt uw auto goed schoongemaakt. U zet uw auto op de transportband en u hoeft verder niks meer te doen. Totale autoverzorging, wielspoeling, extra borstels, polijstboog, massagemodule, spoeling met regeneffect, textieldroger waardoor u niet lang hoeft te wachten. Uw auto wordt bij RightWash gewassen met osmosewater, dit zorgt ervoor dat uw auto zonder zemen vlekvrij opdroogt. Osmosewater is water met niks, hier zijn alle mineralen zoals ijzer, kalk en zout uitgefilterd. Als uw auto gewassen is dan kunt u deze in een overdekte hal gratis stofzuigen. Overzichtelijk, ruim en de juiste service. Kom langs en laat uw auto goed verzorgen bij RightWash!

RightRent – RightWash, Dr.C.J.K.van Aalstweg 6C, Hoorn. T. 0229-291691. www.rightwash.nl