fbpx
Jumper; voor ieder huisgenootje wel wat wils

Jumper; voor ieder huisgenootje wel wat wils

Een zeer ruime keuze met dierenvoeding en dierbenodigdheden. Dit varieert van exclusieve premiummerken tot supermarktmerken en huismerken. Bent u van plan om een huisdier te gaan aanschaffen, zorg dan dat u goed op de hoogte bent van de basiselementen van het houden van een huisdier. Lees bijvoorbeeld over het soort dier wat u wilt aanschaffen, basisinformatie is vaak al voldoende. Als uw huisdier bijvoorbeeld bepaald gedrag gaat vertonen dan hoeft u zich niet af te vragen waar dit vandaan komt, u heeft zich immers al verdiept in wat u kunt verwachten, dus bent u zelfverzekerder om de juiste beslissingen te nemen. Dat is ook belangrijk is de aanschaf van de voeding van uw dier, de natuurlijk behoeftes waardoor uw huisdier goed in ze vel zit en langer zal leven. Heeft u toch vragen dan staan de medewerkers bij Jumper voor u klaar om deze te beantwoorden en te adviseren. U vindt hier alles voor uw vis, hond, kat, knaagdieren, vogels en nog veel meer. U ben van harte welkom! 
Jumper, Dr.C.J.K.van Aalstweg 8A, Hoorn. T. 0229-855707. www.jumper.nl