fbpx
Beddenreus; Nieuw jaar, nieuw matras

Beddenreus; Nieuw jaar, nieuw matras

Verschillende maten, diktes en vele soorten materialen.  Een goed matras is voor iedereen verschillend, maar wel heel belangrijk voor uw nachtrust. Want een goede nachtrust zorgt ervoor dat u fit en uitgerust aan uw dag begint.

U vindt bij Beddenreus onder andere veermatrassen (pocketveer en bonellveer), deze bieden een uitstekende ventilatie en goede ondersteuning. Schuimmatrassen, voor een uitstekende ventilatie en ook een goede ondersteuning.  Deze zijn te verkrijgen in Polyether, koudschuim en traagschuim. Ze zijn zeer comfortabel en gaan jarenlang mee. Een matras gaat gemiddeld vijf tot tien jaar mee. Om de levensduur van uw matras te verlengen is het belangrijk om elke twee weken uw (top) matras te draaien, hoofdeind wordt voeteind zodat de beiden kanten gebruikt worden en bescherm uw matras goed met een molton. Redenen om uw matras te gaan vervangen: het matras niet meer meegeeft en je lichaam wegzakt in een kuil, als er een kuil zichtbaar is als er niemand op ligt, als u spanning voelt in uw onderrug of als uw lichaam in de avond fitter voelt als in de ochtend. Een goed matras is een persoonlijke keuze daarom kunt deze verschillende matrassen testen bij Beddenreus op het Hof. Uiteindelijk gaat  het om optimaal slaapgenot. U bent van harte welkom!

Beddenreus Hoorn, Dr.C.J.K. van Aalstweg 10B, Hoorn. T. 0229-504742. www.beddenreus.nl