fbpx
Bot Meubelen Hoorn introduceert  Indera.

Bot Meubelen Hoorn introduceert Indera.

Een eigentijds meubelmerk uit België voor trendy interieurs. Een designmeubel wat zeker gezien mag worden. In de showroom van Bot Meubelen Hoorn kunt u bijvoorbeeld een prachtige bank, tafel en fauteuil bewonderen. Indera is een merk in een hoger segment. Deze meubelen worden met de hand gemaakt. Dat maakt het nog eens specialer.

En zeer comfortabel,  dat is ook waar Bot Meubelen Hoorn voor staat, comfort moet goed zijn.  De vaak modulaire (hoek) banken kunnen naar wens en ruimte samengesteld worden en de opstelling kan eenvoudig gewijzigd worden. Indera produceert comfortabele meubelen met handige functies en bijpassende salontafels/bijzettafels. Uiteraard zijn er ook andere merken te vinden bij Bot Meubelen Hoorn. Waaronder ook mooie sfeervolle lampen, kasten en veel meer. En mooie accessoires zoals prachtige kussens van Claudi, in mooie kleuren.  Kom gezellig langs en laat u verrassen bij deze mooie meubelzaak op Het Hof van Hoorn.

Bot Meubelen, Dr.C.J.K.van Aalstweg 8B, Hoorn. Telefoon: 0229-266639. www.bot.nl