fbpx
Uitverkoop bij EP:Beerepoot

Uitverkoop bij EP:Beerepoot

Profiteer alleen deze week nog van extreem hoge kortingen. In alle winkels gelden kortingen oplopend tot maar liefst 50%. Wees er wel snel bij, want het op=op principe wordt gehanteerd! EP:Beerepoot maakt ruimte voor de allernieuwste producten en daar profiteert u van. Op onder andere wasmachines, drogers, (OLED)televisies, geluidssystemen, stofzuigers, koffiemachines en keukenapparatuur gelden spectaculaire kortingen! Uiteraard geldt op alle producten de garantie en service die u van EP:Beerepoot gewend bent. Kom dus gezellig shoppen bij een van de winkels in Hoorn, Volendam, Schagen, Bovenkarspel of Wervershoof.

Kookworkshops

Wilt u kennis maken met de mooiste keukenmachines en -apparatuur van EP:Beerepoot én lekker koken? Neem dan deel aan onze gratis toegankelijke workshops. In de maand februari maken we de lekkerste tapas, gaan aan de slag met (stoom)ovens en leren u de fijne kneepjes van het koken op een inductiekookplaat. De workshops worden gegeven op de 1e etage van winkel Hoorn, waar u naast een enorm kookeiland met de meest innovatieve apparatuur, ook pannen, messen en kookaccessoires van topmerken vindt. Schrijf u snel in op www.epbeerepoot.nl. Alvast in de stemming komen? Onze chef-kok maakt zondag 27 januari de lekkerste gerechtjes dus kom proeven en stel al uw kook gerelateerde vragen!

Een greep uit de Uitverkoop-aanbiedingen vindt u in deze uiting én op www.epbeerepoot.nl, maar u bent natuurlijk ook van harte welkom in een van onze winkels. Winkel Hoorn is elke zondag geopend van 12.00 – 17.00 uur. De koffie en ervaren adviseurs staan weer voor u klaar.