fbpx
RightRent Autowas; optimale service

RightRent Autowas; optimale service

RightRent Autowas; optimale service en gemak. RightRent kent u als en betrouwbare autoverhuurder. Het bedrijf startte in 2006 en verhuisde onlangs naar een gloednieuw bedrijfspand aan de C.J.K. van Aalstweg. Daar werd tegelijkertijd ook een nieuwe wasstraat in gebruik genomen. Eigenaar van RightRent is Frank Stortenbeker.

Hij heeft zaken als een optimale service en gemak voor de klant tot zijn prioriteit gemaakt. Daarnaast kunt u hem bellen voor een helder advies voor al uw mobiliteit of vervoersvraagstukken. Nieuw is de RightRent Autowas. Het staat voor gemakkelijk, snel en vlekvrij autowassen. U wordt ontvangen door één van de medewerkers, die samen met u een wasprogramma afstelt. Daarna spoelt hij uw auto handmatig voor en behandeld de moeilijk te bereiken plekken van uw auto.

Vervolgens rijdt u door naar de wastunnel. Onder begeleiding rijdt u de auto op de transportband, waarna u niets meer hoeft te doen. In de wastunnel wordt uw auto verplaatst door een transportband, waar was en droogsystemen langs de auto gaan. Deze tunnel biedt een groot aantal bogen en modules voor algehele autoverzorging: wielspoeling, extra borstels, polijstboog, massagemodule, spoeling met regeneffect, textieldroger en nog vele andere. Er kunnen meerdere auto’s tegelijk de tunnel in, waardoor u niet lang hoeft te wachten. Er wordt gewassen met osmosewater. Dit zorgt ervoor dat uw auto zonder zemen vlekvrij opdroogt. Osmosewater is water “met niks” waar alle mineralen (kalk, ijzer, magnesium, zout) zijn uitgefilterd. Na het wassen kunt u, als extra service, uw auto nog gratis stofzuiden in de overdekte hal.