fbpx
Opruiming bij Profijt Meubel

Opruiming bij Profijt Meubel

Vele meubelen zijn nu voordelig geprijsd en door u direct mee te nemen. Bij Profijt meubel wordt er ruimte gemaakt voor de nieuwe collectie van 2019. Voor banken, woonprogramma’s, industriële meubelen, ronde of ovale eettafels, bijzettafels, relaxfauteuils maar ook voor karpetten, verlichting en leuke woonaccessoires kun je terecht bij Profijt Meubel. Wand decoraties. Gewoon mooi, trendy en voordelig.

Met deze koude maanden krijgt u steeds meer zin in de zon en warmte, u kunt alvast in uw huis accessoires aanbrengen waardoor u deze sfeer creëert, zoals pasteltinten o.a. kussens en vrolijke frisse kleurende vazen. Profijt Meubel is iedere zondag geopend. Het Profijt Meubel team staat voor u klaar om u te helpen bij het realiseren van al je woonwensen. Profijt Meubel, Dr.C.J.K.van Aalstweg 8C in Hoorn. Telefoon: 0229-285190 of info@profijthoorn.nl