fbpx
Leen Bakker, ruimte en sfeer

Leen Bakker, ruimte en sfeer

Er kan een nieuwe woonruimte worden gecreëerd, maar dan wel eentje met een sfeer die bij de winter past. Bij Leen Bakker weten ze precies wat u bedoelt, met mooie warme winterkleuren en verrassende woonaccessoires bijvoorbeeld.

Sfeer en ruimte creëren kan ook als bijvoorbeeld de juiste verlichting wordt aangezet. Dat kan een hanglamp zijn, maar ook een staande lamp kan uw woonomgeving een frisse boost geven. Kijk ook eens naar die nieuwe serie LED-verlichting, die zich in vele kleuren laat veranderen. Maar ook de nieuwste gloeilampen of hallogeen verlichting doen volop mee met het creëren van sfeer. En nog een voordeel; ze zijn zeker zuinig qua verbruik. Haarden en schouwen, van klassiek tot strak modern, doen de winter bijna vergeten.

Bent u bij Leen Bakker dan is het zeker de moeite waard om hier de nieuwe collectie sfeerhaarden te komen bekijken. En kijk dan gelijk bij de mooie vloerkleden in Scandinavische stijl of vintage. Helemaal goed deze winter. En ook de retro-kleden in alle kleuren en vele maten zijn hier te verkrijgen. Nog een wintertip; wat dacht u van gordijnen op maat, bijvoorbeeld in de gordijnstof Aiden. Deze prachtige stof verhoogt de sfeer in elke woon- of slaapkamer. Deze stof bestaat uit 100% polyester en gemakkelijk in onderhoud. Zie ook de folder van Leen Bakker op www.leenbakker.nl voor de Sale prijzen.