fbpx
Inspireer en beleef bij Bot Meubelen

Inspireer en beleef bij Bot Meubelen

Creatief advies en denkt met u mee, daar staan de medewerkers voor met hun jarenlange ervaring. 
De showroom bied een brede collectie van bekende merken zoals Koinor en Willisau eettafels. Mooi comfortabele fauteuils van Stressless Sunrise of van Rom. In vele kleuren te verkrijgen. Mooie decoratieve sfeervolle kussen van Claudi, deze kunt u in de showroom bekijken.

Mooie Hulsta Nuria Vitrine, deze vitrinekast heeft afgeronde hoeken en is ook met verlichting te verkrijgen, of bijvoorbeeld de Hulsta Scopia wandmeubel, in vele uitvoeringen en opstellingsmogelijkheden. Bezorgen van uw aankoop is standaard inbegrepen. De uitverkoop is ook nog in februari, dus nog meer redenen om een bezoekje te brengen bij Bot Meubelen. U ben van harte welkom en de koffie staat voor u klaar. Bot Meubelen, C.J.K.van Aalstweg 8B in Hoorn. Telefoon: 0229-266639. www.bot.nl