fbpx
Factory House; sfeer voor elk budget

Factory House; sfeer voor elk budget

Nog meer woongenot en woonvoordeel van tafels, tot zitmeubels, accessoires, bedden, kasten, eethoeken, te veel om op te noemen. Uw interieur verrijken met hele mooie meubelen, kom dan langs bij Factory House. De sale loopt hier nog tot Februari. Sale op heel veel. Grote uitverkoop start op de 1e verdieping met kortingen tot wel 80%. Voor het bekleden van uw wanden zoals prints, verlichting, maar accessoires zoals mooie grote vazen, kandelaars is er heel veel keuze.

Wat is er niet heerlijker tijdens het eten aan een mooie eetbar te zitten met heerlijke casual barkrukken, of een prachtige eethoek met sfeervolle stoelen. Door eigen import en juist geselecteerde collecties blijven de artikelen voor een betaalbaar budget. Bij Factory House stapt u binnen en voelt meteen de sfeer en warmte, zoals elk thuis verdient om te voelen. Zeer ruime keuzes. Kom gezellig langs. Factory House, C.J.K. van Aalstweg 10E, Hoorn. Telefoon: 0229-785364. info@factoryhouse.nl of www.factoryhouse.nl