fbpx
Eigentijds & comfortabel Kwantum

Eigentijds & comfortabel Kwantum

Kwantum is dé grootste woondiscounter van Nederland. Je vindt er alles om je huis helemaal naar jouw eigen stijl in te richten. Zo heb je een ruime keuze uit gordijnstoffen, raamdecoratie, vloerbedekking, verf en behang. Maar ook voor woondecoratie, verlichting en meubelen zit je er goed!

Altijd voor de laagste prijs. Daarmee maakt Kwantum leuk en comfortabel wonen voor iedereen bereikbaar. Bovendien profiteer je van de leukste opruimingsartikelen zoals Kledingrek Aalborg met 25% voordeel, deze leuke houten kistjes 2+1 gratis of leuke Trolly ‘Hout’ van 40.- 25.-. of de leuke actie voor eetkamer stoelen, ruime keuze, 4 halen 3 betalen. Ben er snel bij want op=op! Kwantum Daar woon je beter van. Graag tot ziens in onze winkel. ‘Team Kwantum Hoorn”