fbpx
Carpetright wintersale

Carpetright wintersale

Met kortingen die wel oplopen tot wel 50%. Een bezoekje in deze sale periode is zeker meer dan de moeite waard. De Wintersale kortingen zijn op heel veel stijlvolle vloeren, zoals laminaat parket, PVC vloeren, vinyl, tapijt en tapijttegels. 

En ook de deurmatten doen mee. Verder eindeloos veel raamdecoraties in alle soorten en maten zoals plooigordijnen, ringgordijnen, wavegordijnen maar ook rolgordijnen, jaloezieën, vouwgordijnen. Tip; er zijn nu ook mooie vloerkleden verkrijgbaar. Mooi en winters warm, in verschillende designs, kleuren en afmetingen. Bent u op zoek naar de juiste woonstijl in verband met een verbouwing en/of vernieuwing van uw huidige woonstijl. Bij Carpetright helpen de medewerkers u graag om het ontdekken welke woonstijl het beste bij u past. Wordt het Cosy, Naturals, Voyagers of Vintage.

Juist in deze koude periode verdient uw thuis een warme uitstraling. Ook voor traprenovaties kunt Carpetright inschakelen. Kom naar de winkel en de mederwerkers/adviseurs staan u graag te woord om al uw woonvragen te beantwoorden. En dat al 25 jaar. Carpetright, Dr.C.J.K.van Aalstweg 11 in Hoorn. www.carpetright.nl