fbpx
Bouchier Sport 2000, sportwinkel met passie

Bouchier Sport 2000, sportwinkel met passie

U als klant kunt hier alles vinden, voor elke tak van sport en ook hebben ze nog eens in zeer ruim en breed assortiment voorzien van de allerlaatste trends. Zodat u als klant altijd kan rekenen op een up-to-date advies en producten.

Voor de wintersport fanatiekelingen, met maar liefst een oppervlakte van 1500 m2, gevuld met de mooiste en kwalitatiefste artikelen voor de wintersport. Dit is de grootste wintersportcollectie van Noord Holland. Een groot scala aan merken zijn hier aanwezig, zoals: Atomic, Salomon, Brunotti, Head, Icepeak, Spyder en Goldbergh. Artikelen met kortingen zijn hier ook aanwezig, dus gaat u nog op wintersport, breng een bezoek aan Bouchier Sport 2000.

Ook voor advies over onderhoud van uw spullen voor de wintersport staan de medewerkers bij Bouchier voor u klaar. U kunt hier o.a. terecht voor optimale meting van uw voeten, via Fischer Vacuüm. Uw voeten en onderbenen worden daarbij gescand, zodat er precies gekeken kan worden waar uw knelpunten zitten en hoe die op te lossen zijn. Alles voor een optimaal advies dus. Helemaal Bouchier… Dr.C.J.K.van Aalstweg 7C in Hoorn. www.bouchiersc.nl