fbpx
Sense Keukens, steunt Herberg Hoorn

Sense Keukens, steunt Herberg Hoorn

Er zijn optredens in winkels, het havengebied en in verzorgingshuizen. Nieuwkomers en Westfriese inwoners delen verhalen en er is een Kerstontbijt voor senioren. Thuiskoks koken voor onbekenden uit de buurt en gidsen van Oud Hoorn verzorgen havenwandelingen. Voor de organisatie van al deze activiteiten kan stichting Herberg Hoorn rekenen op de hulp van vele vrijwilligers én partners. Sense Keukens is daar één van..

Wouter Stam, eigenaar Sense Keukens: “Het thema van Herberg Hoorn is ‘Stad van ontmoeting’. Tijdens veel van de activiteiten die vanuit Herberg Hoorn georganiseerd worden, wordt samen gegeten, want samen eten verbindt. Denk aan het ontbijt voor Senioren op 23 december, Always Forward Eet op 19 december en natuurlijk Glouwe bai de Buren, waarbij thuiskoks hun deuren open zetten voor stadsgenoten en een heerlijke maaltijd op tafel toveren. Samen eten betekent samen verhalen delen, elkaar beter leren kennen en samen genieten. En dat zijn zaken die ons als Sense Keukens passen als een warme winterjas. Daarom dragen wij Herberg Hoorn een warm hart toe en maken wij dit jaar de activiteit Glouwe bai de Buren mede mogelijk met een financiële bijdrage.”

Herberg Hoorn is ontzettend blij met alle steun. Kijk voor het volledige programma en een overzicht van alle partners van Herberg Hoorn 2018 op www.herberghoorn.nl Voor meer info over Glouwe bai de Buren, zie: www.vooreenmooiestad.nl