fbpx
Medec , Relaxfauteuils op elektronicabeurs!

Medec , Relaxfauteuils op elektronicabeurs!

Dat heeft men bij Medec Wonen en Slapen al lang begrepen. Al eerder waren er succesvolle acties samen met EP:Beerepoot en ook van 22 tot en met 25 november wordt het weer een feestje. Tijdens de grote elektronicabeurs bij EP:Beerepoot zal Medec haar nieuwste collectie relaxfauteuils presenteren. Ontspannen zitten met maximaal comfort voor hoofd, rug en benen, daar draait het hier om.

In de studio’s van EP:Beerepoot demonstreert Medec graag wat een relaxfauteuil voor u kan betekenen. Ook voor het interieur kan de stoel wat moois toevoegen, want met deze beurs toont Medec de nieuwste woontrend rondom relaxfauteuils. De fauteuils kunnen met zwart metalen accenten geleverd worden en kunnen gestoffeerd worden in vele trendy leersoorten en -kleuren.

Uw nieuwe relaxfauteuil kan op verschillende manieren worden aangepast. Hoogte, diepte en welk model u ook kiest, elk type is voorzien van een uitzonderlijk technisch hoogstaand relaxmechanisme. Zo vindt u gemakkelijk de juiste zitpositie én een goede ondersteuning. De fauteuils zijn standaard voorzien van een krachtige accu om snoeren overbodig te maken. Eventueel is het ook mogelijk om een sta-op functie te integreren in de relaxstoel. Kortom, een stoel op maat om heerlijk naar uw favoriete muziek te luisteren, televisie te kijken of gewoon een mooi boek te lezen. Profiteer tijdens de elektronicabeurs van extra voordeel op uw aankoop. Buiten de lopende acties krijgt u ook nog eens 5% extra korting op de gehele collectie in de winkel van Medec, deze 5% korting geld alleen op koopzondag 25 november. Bekijk voor de acties de advertentie in deze krant of op www.medecwonen.nl. Graag tot ziens!