fbpx
Swiss Sence, tijdelijk met outlet…

Swiss Sence, tijdelijk met outlet…

De ruimte is nu vol gezet met boxspringmodellen en vele soorten matrassen in allerlei maten en uitvoeringen. En dit alles natuurlijk voor echte outlet-prijzen. Zeker een bezoekje waard dus.

Ontdek de Swiss Sense Outlet Collectie. Hier vindt u matrassen vanaf € 99,-, boxsprings vanaf € 699,- en nog veel meer! Deze collectie bestaat uit unieke nieuwe boxsprings, samengesteld speciaal voor u. 
Kom langs en laat je adviseren door onze slaapadviseurs. Zodra u samen het juiste bed heeft gevonden, neemt u uw droombed gelijk mee naar huis.

Terwijl beneden de outlet is gevestigd, vindt u op de eerste etage de reguliere showroom van Swiss Sence. Hier geniet iedereen van heerlijk comfort en de mooie looks van een boxspring, bijvoorbeeld van de Home 365 collectie. De collectie heeft een ruim aanbod in designs en is zeer goed betaalbaar. Met een boxspring uit de Home 365 collectie ben je iedere nacht verzekerd van een heerlijk ligcomfort en dat merk je, iedere nacht en ochtend weer.

Tijdens de Superkoopzondag heeft Swiss Sense een breed pakket van speciale aanbiedingen voor u klaar staan. En weet u dat Swiss Sense ook een uniek concept heeft waarbij u uw eigen boxspring online kunt samenstellen. In een aantal eenvoudige stappen kunt u kiezen voor uw eigen design, stijl en comfort.